keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Eilisilta kulutettiin liitelyn merkeissä

Tokotreenistä on lomailtu, mutta sen sijaan ageiltu on tämänkin harrastuksen edestä. Temppuja on myös tehty sisätiloissa sadepäivänä, ja neidit tykkäävät tällaisesta hauskasta aivojumpasta ihan superisti. Nyt kuitenkin kummempia hölisemättä eilisten treenien pariin, jotta varmasti tylsistytän lukijat. Olipahan muuten varsin pitkä rata (jonka aikana menin solmuun n. 20 kertaa) ja aivan äärettömän hyviä ohjeita ja vinkkejä sai kotiintuomisiksi!


Menin asenteella, että ei haittaa, vaikka olen puolet huonompi kuin muut treenaajat. Sekaisin olin kokoajan kroppani kanssa, välillä jo vähän surkuhupaisasti hymyilytti typeryyteni, mutta ainakin minulla on kaksi hemmetin hyvää, lupaavaa ja potentiaalista koiraa! Oppimaanhan tuonne on tultu. Pikku kannustuspuheiden jälkeen sainkin radat menemään ihan kivuttomasti pätkissä. Ohjeita oli, että ääntä voi käyttää vähemmän, liikkeessä pitää olla kokoajan ja minun tulee olla nopeampi ja täsmällisempi. Siitä sitten muokkaamaan.

Keinu meni molemmilla aika superisti. Hyvin oppineet. Tara yllätti kepeillä: osasi hakea vauhdista oikean välin ja täysillä kepit loppuun asti. Hyvä Tara! Kida menee kepit vieläkin hapuillen ja varovasti, mutta kohta neidin luulisi keksivän, mikä on homman nimi. Tosi tiukkoja kurveja oli, Kidalla auttoi paljon pieni huomionimen huudahdus ja kurveista tuli huomattavasti tiukempia. Muutama vaativampikin ohjauskuvio otettiin, Taran kanssa ne sujuivat hyvin ja jopa Kida osasi, vaikka onkin niin aloitteleva liitelijä.

Kidan mielenkiinto oli muissa ihmisissä tällä kertaa enemmän kuin työnteossa. Se pänni, saisi muistaa, että töissä tehdään töitä eikä haihatella tuttujen perään. Sen sijaan Taran työmoraali oli kohdillaan. Välillä se vähän kiehui, mutta nämä johtuivat minun hitaasta ohjauksestani. Vauhtiin kun päästiin, mentiin ilman ongelmia ja hienosti.

Loppulenkeillä pääsivät likat vielä tutustumaan aidan luona köntysteleviin lehmiin. Tara näki parhaakseen väistää rivakasti, kun lehmä toi ison turpansa lähemmäs, mutta Kida suhtautui otuksiin tosi coolisti. Seisoi ja vilkaisi sivusilmällä, sitten keskittyi seisomaan rauhallisesti aloillaan ja odottamaan tietoa, mihin seuraavaksi ollaan menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.