maanantai 20. kesäkuuta 2011

Eräretkeläiset

Eilen keksittiin lähteä vähän eräretkeilemään koiraporukalla. Hieman vajaaksi jäi jengi, mutta Erika lähti Remus-käppänän kanssa messiin, ja olipas hauskaa! Ensin meinasi hermo mennä punaiseen paimeneen, kun oli pakko haukkua ulkona odottaville vieraille. Rivakasti käännyin ympäri ja talutin sitä pois päin jokaisesta haukahduksesta, ja lopulta tuo tajusi, että parempi olla hiljaa. Kurkun pohjalta pääsi pienen pieni pihahdus, kun neiti oli haukahtamassa ja muistikin, että eihän perkele, en mie halua taas kääntyä poispäin.

Autolla huristimme pikku matkan, sitten suuntasimme metsikön suojiin. Peltoaukealla heinikossa Kida ja Remus saivat hirmuiset juoksutsembalot, Tara ja Jetta keskittyivät luonnon ihanuuden tutkimiseen. Lopulta pääsimme nuotiolle, jossa minä hurjana erämiehenä sain nuotion sytytettyä. Koirat käyttäytyivät tosi hienosti, hengasivat kaukana nuotiosta, leikkivät keskinään ja kantelivat keppejä. Kun makkarat otettiin esiin paistoa varten, siirtyi mielenkinto kummasti ihmisiin, mutta muutoin käyttäytyminen oli parempaa kuin arvosanan kymmenen verran!

Matkalla takaisin meno oli huomattavasti laiskempaa, ja kotona oli ihana nukkua. Ruokakin maistui erittäin hyvin. Hienosti ehdimme tehderäretken juuri ennen sateen alkamista! Loppuillan ja yön vettä tulikin taivaan täydeltä.
Retki oli mukava, tämän voi ottaa uudestaan kesän kunniaksi!

2 kommenttia:

  1. Ens kerralla mä oon niiiiin mukana!

    VastaaPoista
  2. Juu uusiks, ja sillee et viivytään kauemmin! Nyt sade vähän ajo pois!

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.