torstai 23. kesäkuuta 2011

Kesän viimeinen toko-cup + VIDEOITA!

Orimattilassa järkättiin tämän vuoden viimeinen toko-cup epävirallinen tokokoe. Mentiinpä sinne Kidan kanssa, Erika lähti seuraksi. Kiitos siitä, oli mahtavaa!

Ensimmäistä kertaa nurmialustalla, eikä haitannut. Varsin ahnasta oli meno, kun ei ollut neiti saanut vielä päiväsapuskaa ja nälkä kurni jo masussa. Olen kyllä hirmu tyytyväinen kokonaisuudessaan neidin työhön - näki ainakin heti, mitä on harjoiteltava ahkerasti.

Tuomarina oli Marko Vuorenmaa.

Paikkamakuu 0 - Tuomari kertoi, että 2min kohdalla meni vinoon, alkoi ryömiä eteen ja nousi istumaan. Tätä on treenattu aivan liian vähän (laiska omistaja) ja nyt tulee muutos asiaan!
Seuraaminen taluttimetta 9 - Upeaa! Oikeasti. Aivan järisyttävän upeaa! Mahtava kontakti, hyvä vire, hyvää menoa. Pysähdyksessä istui vähän myöhään ja turhan eteen, mutta muuten kaikki oli niin mahtavaa, että teki mieli hihkua onnesta sen suorituksen jälkeen.
Maahanmeno 8,5 - Meni tosi hitaasti. Annoin käskyn, otti pari askelta, sitten asettui makuulleen. Muuten ok.
Luoksetulo 6,5 - Jälleen kerran vaati kaksi kertaa käskyn ennenkuin pysähtyi. Harjoituskohde numero 2.
Liikkeestä seisominen 10
Noutaminen 7 - Palautti ihan vinoon. Ei kyllä ollut lainkaan edessäni vaan lähinnä istui ihan sivuun tyhjän eteen. Muuten ihan jees.
Kauko-ohjaus 8 - Jälleen ensimmäinen istuminen kaksoiskäskyllä. Katsoi juuri ennen käskyäni vähän omiaan ja vissiin missasi, että työt alkoi jo. Muuten pro.
Vapaa estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 9


141,5p. AVO2, sij. 4!!


Helei me parannetaan kokoajan! Vielä on toivoa.


Viivi laittoi viime agitreeneistä videoita, tässä niitä iso kasa! Hirmuisesti kiitos!

1 kommentti:

  1. Kyllä Kida on vaan hieno tyttö, ja toki ohjaaja tehnyt valtavan hienon työn tytön kanssa!!

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.