keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Helteen lannistamat nostavat taas kuononsa!
Olempas ollut LAISKA.
Suorastaan järkyttävää tällainen lusmuilu blogin suhteen! Vaan eipä huolta, tämä homma korjaantuu kertarysäyksellä niin sanallisen sepustamisen kuin kuvienkin muodossa!

Kesällä on ageiltu kerran/kaksi viikossa itsenäisesti, ja ihan kivoja suorituksia tullut molemmilta karvaturreilta. Tämän iloitsemisen vuoksi toko on taas ollut surkean jäässä... sekin hävettää suorastaan. Eipä helteillä kyllä kummosia viitsi tehdäkään, ja illan viileydessä motivaatiota taas häiritsee kiukkuinen lauma hyttysiä. Parhaamme kuitenkin teemme, ja olen itseasiassa suunnitellut pientä kisalistaakin syksyn varalle:

TOKO
27.8 Lahti, AVO, tuomari Ossi Harjula
4.9 Hollola, AVO, tuomari Marita Packalén
18.9 Hollola, AVO, tuomari Harri Laisi

Aussieiden tokomestaruuksiin olisin kovasti intoillut tuolloin 27.8, mutta tajusin, että silloin on erittäin tärkeä viikonloppu: muutamme nimittäin kerrostalokaksiostamme ihanaiseen rivariin! Yli parin tunnin kisamatka suuntaansa ei oikein onnistu muuton tiimellyksessä, niin josko sitten näin. Ensi vuonna isompien tyttöjen luokassa. ; )

Agilityynkin menin peijakas Kidan ilmoittamaan! 1.9 startataan VAU:n järjestämissä kisoissa. Taraakin ajattelin ilmoittaa kisoihin samoihin aikoihin, pitää tsekata, kunhan rahaa kolahtaisi vähän tilille palkan muodossa...

Kesällä on uitu paljon ja vaellettu vähän. Tuolla helteessä hyvä kun jaksaa ajatella. Polskinta on kuitenkin narttulauman mieleen, niin mikäs tässä on valittaessa. Juoksuja odottelemme, Kida tosin aloittelee vasta karvansa pudottelua lähitulevaisuudessa, Taraltakin lähtenyt varsin vähän. Biotiinikuurit tehonneet hyvin, Kidakin on niin komessa karvapuuhkassa ja kunnossa, että oksat pois! Tässä tuoreimmat rakennekuvat neitikoirista:Vieraitakin on käynyt! Joensuusta saapui Laura Minttu&Meela shelttien kanssa ja Emmi Toivo-villakoirapojan lueksemme punkkaamaan muutamaksi päiväksi. Varsin hyvin lauma käyttäytyi 51 neliön sisällä. Kerran Taralla ja Kidalla meni hermo, kun lähdimme Johannan kanssa kauppaan, ja olivat rähisseet keskenään. Laura urhoollisesti heidät erotti onneksi. Taran hammas oli Kidaa tähdännyt silmäkulmaan ja vekkihän siitä tuli, mutta siihen nyt ei onneksi kuole. Hoidettu hyvin, niin ei helteissä tulehtunutkaan.

 Tara ei päässyt yhteiskuvaan, kun tokotreenien tiimellyksessä tämän nappasimme. :(Eipäs sen kummallisempia tähän hätään. Aika tylsästi olemme eläneet! Jetta-valkkari juoksee tässä taloudessa, niin lähdimme narttupoppoon voimin metsäiselle uintilenkille. Kiia lähti Xena käppänän kanssa mukaan, ja hauskaa oli! Minäkin älysin kunnolla perehtyä manuaalisen valokuvauksen maailmaan (jo oli aikakin), niin kuvaussaldoakin tuli napsittua!
1 kommentti:

  1. Eipä anneta kaikkia propseja Lauralle, miekin olin urhoollinen! >:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.