perjantai 1. heinäkuuta 2011

Herttaisia hellepäiviä!

Viimetiistain agilityt oli minun mielestäni meidän osalta niin kamalaa kuraa, etten jaksanut edes raportoida. Rata oli kiva ja helppo, ja Taran kanssa menikin kivasti, mutta sitten allekirjoittaneen ajatukset lähtivät harhailemaan ja lopusta ei tullut mitään. Kida-parka teki juuri niin kuin ohjasin, ja minähän siis ohjasin ihan päin metsää. Lopulta vaan ketutti olla siellä radalla, ja olisin mielelläni vaan marssinut ulos kesken. Onneksi huomenna treenataan itsenäisesti.

Nyt on lähinnä vaan uitu. Pitkät lenkit tehty joko koirarannalle tai sitten pon käyty viilentymässä vieressä olevassa syvässä ojassa, jotta on jaksettu ilman lämpöhalvausta. Melkoista tuskanhikeähän tämä on ollut. Tänään aamulla kuitenkin lähdin töistä suoraan tallille, ja otin neidit mukaan. Puoli kuuden jälkeen istuin hevosen selässä, ja kävimme pienen maastolenkin niin, että koirat juoksivat vapaana mukana. Olipas ihana mennä viileässä aamussa, ennen hiostavan ilman saapumista! Kida juoksi innoissaan Deemonin rinnalla (jestas kun tuosta koirasta löytyykin nopeutta, Deemon isona hevosena kun ei ole kovin hidas, varsinkaan laukatessa..) ja Tarakin piti pintansa ja juoksi perässä sisukkaasti! Sitten jaksettiinkin nukkua alkuiltapäivään, niin sain minäkin levättyä vähän ennen päivän muita koitoksia.

Ministi tokoilin Kidan kanssa tänään ennen uimista, ihan pikkuisia perusjuttuja. Ehkä isompaa tokotreeniä pitäisi tehdä kelistä riippumatta lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.