tiistai 5. heinäkuuta 2011

Laiskan naisen agilentoa

On me vähän treenattu!

Lauantaina kuumuutta ihmaten kävimme maneesilla ottamassa pientä treeniä. Yksi este, putki, kepit, puomi ja keinu. Kontaktiharjoitusta ja pientä pyöritystä nopeasti. Taralla ei ongelmia, kontakteilla pitää olla tiukka ja napakka, mutta muutoin pyöritys sujui hyvin. Kidalla taas kontaktit hyvät, mutta kepit pissivät edelleen. Maltillisesti niitä jatkamme.

Eilen suunnistimme äidin luokse majailemaan pariksi päiväksi, ja liikunnasta huolehditaan paitsi pitkällä lenkillä ja ulkona olemisella koko päivän ajan, myös parilla agiesteellä. Kokeiltiin erilaisia ohjauskikkoja ja pyörityksiä molempien leidien kanssa, ja hyvin meni. Taran kanssa varsinkin takaaohjauksia. Kida ei millään meinannut malttaa odottaa ja ottaa kaikkia ohjeita, niin piti vähän murista, mutta hienosti toimi kyllä.

Kidettimen kanssa tokoilinkin pienesti yksi päivä, vaikka kuumuus teki siitä vaikeaa. Naksuttelin perusasentoa ja vähän seuraamista, otettiin noudon täydelliseksi hiomista, kaukokäskyt ja luoksarin pysähtyminen. Myös vähän namialustalla lähetin kartiolle. Hyvä mieli kyllä jäi.

Olen nyt ageillut hieman äitini vähän päälle vuotiaan pomeranianin, Rosan, kanssa. Neiti vaikuttaa kyllä hyvältä lahiin: se on vauhdikas, rohkea, tykkää tehdä hommia ja on motivoitavissa. Pari videota on pikkuneidin viipellyksestä, ne voi katsoa täältä ja täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.