sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

"Meidän pitäisi perustaa Petsien koirakerho!"Kahdeltatoista sovimme löytynmäellä järkättävästä tokotuokiosta. Onneksi muutama vaivautui ottamaan tilaisuudesta vaarin ja treenaamaan hauskasti lajin merkeissä! Kiitoksia Sandra&Sulo, Julia&Dexter sekä Dolly, Kiia&Xena, Milla&Inna ja Johanna kuvauksesta!

Oli kuuma. Löytynmäen koirakenttä on siitä kurja, että varjoa ei ole. Vettä oli kuitenkin saatavilla ja taukoja pidettiin, että pysyi jonkinlainen mielenkiinto homman tekemisessä.

Estehypyssä ei ongelmaa. Varma liika.
Seuruu oli kivaa. Piti kontaktia, teki tosi nopeat ja tiukat käännökset, sekä nopeat perusasennot. Naksuttelin ja palkkailin, niin meno pysyi kivana ja aktiivisena.
Luoksarin pysähdys on vielä melko hidas, mutta varma. Haluan siihen terävyyden, kunnon seinään pysähdyksen.
Kaukokäskyissä vammaili. Tuo ensinnäkin on keksinyt mennä makaamaan vinoon etusiensa päälle, ja sitä korjailen suoraksi. Ensimmäiseen istumis-käskyyn ei reagoinut, mutta pienen marmatuksen jälkeen toimi hienosti. Tein tämän liikkeen kuitenkin viimeisien joukossa, niin kuumuus varmasti verotti.
Nouto on varma, mutta hidas. Saattaa olla kuumuuskin, kun vaan ravasi kapulan kanssa, ei juossut. Voisi tehdä vähän kevyemmällä ja palata sitten taas painavampaan, tai saada painavasta jotenkin tehokkaampaa. Vinkkejä otetaan vastaan, miten!
Otettiin myös estenouto ensimmäistä kertaa. Hienosti toimi. Ravasi vain, koska väsytti ja kuumotti selvästi pahasti, kieli roikkui maan tasalla. Mutta teki silti.Kaikenkaikkiaan Kida käyttäytyi kivasti. Ensin piti huutaa tottakai ja olla niin isoa olevinaan, mutta kuten yleensä, sellaiseen kyllästyy nopeasti. Sitten näkeekin vain omistajan, työtehtävät, palkan ja touhuamisen. Ei valittamista, varsin hyvin tuo kuumassa tekee, vaikka kantaakin yhä varsinaista talvitakkia päällään... kohtahan tuo onneksi vaihtaa kesälookin juuri talveksi!

Pitihän meidän suojeluestekin ottaa ihan hienon kuvan takia. ; )

Tara haisee. Syystä x. Hengitys alkoi yhtäkkiä lemahtaa aivan kuolemalle. Epäilen, että joko syy on lihassa, mitä tuo söi tai Brit Caren light-nappuloissa. Hajun syy pitää selvittää, hampaissa mitään kun ei ole, joka aiheuttaisi kuolemanhönkimisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.