keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Veli vs. Sisko

No ei ihan vastakkain oltu ja kilpailtu, mutta treenattiin yhdessä! Koska toimitan yhä hovikuskin virkaa äidilleni maalla, pitää päiville keksiä tekemistä. Onneksi Laura ja Kidan veli Esko asuvat ihan nurkilla! Tänään olikin asiaa Järvenpäähän, joten Kida lähti mukaan ja ajelimme JAU:n koulutuskentille.
 Oli kiva pyöriä agin tahdissa vieraassa paikassa, osaavalla avustuksella! Sisaruksetkin tulivat ihan hyvin juttuun. Alkuun piti molemmin puolin vähän pöristä, sitten Kida otti esiin sille tyypillisen asenteen miehiä kohtaan: jos en nää, sitä ei ole olemassa! Joten lopulta velipoika ignoorattiin taitavasti.


Odottaminen oli ihan kamalaa. Heti huomaa, että on tokoiltu vöhemmn ja korvattu se agilla. Vähväh ja viu räyh, pitäisi päästä hommiin heti just nyt. Pomeranianit pitäneet huoken myös paimenen äänenkäyöstä, koska sitä haukuntaa tulee tällä hetkellä turhankin pienestä..

Koska olen äidin koneella, en saa rataa piirrettyä. Jospa illalla. Oli kyllä vaikeita ohjauskuvioita, ja n. viiden esteen pätkissä mentiin. Mutta hyvin teki! Varsinkin lopun kuvio oli haastava, mutta Kida teki sen aivan täydellisen hienosti. Kepitkin meni paremmin, kahdesti otin ja kymppisuoritus, niin siihen sai jäädä. Kontaktit on ihan ookoo, vielä annan apuja, nyt pitää alkaa naksuttelemaan ahkerasti. Rengas oli ahtain tähän asti, mutta senkin suoritimme hienosti, muurin myös.

Loppuun vielä kävimme sitten uittamassa koiraisia, hienosti pulikoivat sorsien keskellä! Kida meni veteen hienosti ilman heittelemisiäkin, yleensä nyrpistää helposti nenää jos pallo ei mene syvälle ekana, nyt veteenkäsky riitti uimakehoitukseksi heittelyiden jälkeen. :)

Vielä tämä päivä maalla, huomenna aamupäivällä kotiin. Käydään ell kautta, sillä Taralla on rokotukset. Tara on nautiskellut maalaiselosta, joskin oksentanut molempina öinä. Ensin pelkkää heinää, sitten oli oksentanut jonkin pienen möntin, mitä lie oli syönyt. Tänään kuumuudessa leikittiin hienosti juoksemalla vesisuihkun perässä. Helppoa on elo!

PS. Ilmottaudun kuun lopussa agikisoihin molempien tyttöjen kanssa.... VIHDOIN. Ja pelottaa jo valmiiksi.

1 kommentti:

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.