tiistai 23. elokuuta 2011

ARVONNAN TULOS

Kiitän kaikkia kovasti, jotka auttoivat meikäläistä heittelemällä ideoita päivitysten suhteen! About jokaisen ehdotuksen aion toteuttaa, joskin tavarapostauksen olen tehnyt jo.

Uusi otsikkokuva on ruma, ja siihen tulee muutosta heti, kun saan paremman tehtyä. Sitä odotellessa... inspiraation löytymistä. Pieniä uudistuksia tulee kuitenkin blogin sisältöönkin!
Ensinnäkin kerran kuukaudessa tulee päivitys nimeltä "Kuukauden koirakatselmus"! Eli kerran kuukaudessa teen päivityksen jomman kumman neidin silmin, kirjoittaen koiran suulla tarinan jostakin (toivottavasti merkittävämmästä) tapahtumasta!

Arvonnan tulos on myös selvillä! Reippaasti kirjoitin jokaisen osanottajan nimen lapulle, ja kiskaisin voittajan hatusta, tai tässä tapauksessa kulhosta. Sekoitin niin perinpohjaisesti, että muutama lappupallo pääsi tarkastamaan lattiatasonkin.. mutta lopulta 11 osallistujan joukosta voittajaksi nousi SIRU! Onnea, jos sitä tässä tapauksessa voi toivottaa.

Viskaan sinua kuvalla, kunhan se valmistuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.