maanantai 1. elokuuta 2011

Kuoleman hengen kuolema

Johan syy Taran löyhkähenkeen selvisi!
Eilen yöllä istuskelin sohvalla kannettavan kanssa, ja Tara tuli viereeni. Se katseli minua alta kulmain ja samalla leikki kielellään jatkuvasti. Kurkistin, että mikäs ihme suussa häiritsee, kun pitää kieltä noin heilutella, ja tappohengityksen tervehtiessä löysin syypäät pahaan lemahdukseen.

Taran hampaissa oli kuin olikin jotain. Ohuen ohuita, valkoisia asioita, jotka näyttivät silmiini ruodoilta. En kyllä tiedä, mistä hitosta tuo kalaa olisi löytänyt. Rannalta?
Joka tapauksessa, en ollut nähnyt ruotoja, kun niin olivat pieniä ja hampaisiin kiinnittyneet. Nyt kuitenkin Taran ien oli ärsyyntynyt, tulehtunut ja veri oli värjännyt roskat ja näin ne selvästi. Pinseteillä varovasti kiskoin tavaraa Taran hampaiden välistä, ja varsin kiltisti tuo antoi minun toimenpiteen hoitaa. Tuntui vissiin ikävältä, ja hyvillä mielin antoi minun hoitaa operaation.

Haju alkoi heti helpottaa. Nyt pitäisi pestä hampaita ja ikeniä, jotta tulehdus helpottaisi nopeasti. Johan tuli neidistä taas terhakkaampi! : )

Huomenna onkin pitkästä aikaa ohjattua agia ja saamme kylään kaksi valkomustaa hännänheiluttajaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.