perjantai 5. elokuuta 2011

Meillä kävi hieroja!

Kello 12 rinkuteltiin meidän summeria, ja Kida aloitti tervetuloseremoniansa. Iskin koirat makkariin koiraportin taakse, ja ovelle saapui koirahieroja! Taralle ja Kidalle oli luvassa pyöritystä.

Tara otti hierojan mahtavasti vastaa, kuten aina vieraat. Toi luuta, haki rapsutuksia. Valahti makaronina käsiteltäväksi. Varsin reiskana tuo oli koko käsittelyn ajan, välillä yritti nostaa päänsä tarkastellakseen tekemisiä, ja masua olisi kovasti tarjonnut rapsuteltavaksi... Hyvää palautetta saatiin. Oik. lapa ja niska olivat hieman jumissa, mutta ne saatiin siinä hoidettua. Muutoin lihaskunto bueno, kyljet auki, samoin takapää.

Kida haukkui makkarista vieraalle alkuun, mutta hiljeni itsekseen Taran käsittelyn aikana. Kun päästin sen olkkariin, ei ollut vieraasta moksiskaan. Kävi nuuhkimassa, sitten antoikin jo hienosti vieraan käsitellä. Alkuun vähän jännitti ja jummaili lihaksiaan, mutta varsin nopeasti rentoutui ja oli todella upeasti. Hieno paimen.
Kida sai paljon hyvää palautetta selästään. Hieroja kertoi, että harvoin tapaa koiria, joilla olisi selkä hyvässä lihaskunnossa - ja Kidalla se oli suorastaan erinomaisessa Isot, vahvat lihakset, myös lavoissa ja takapäässä todella muhkeat, hyväkuntoiset kapistukset. Kehui tuon erinomaista rakennetta ja sanoi, että hämmästelee muutaman viikon näin hyväkuntoista pikkuelukkaa. :-D Kyllä tulikin erinomainen mieli.

Muutoinkin hierojan palaute ilahdutti. Hämmästeli, miten aktiivisessa treenikäytössä olevat otukset ovat noin hyvässä kunnossa, kun agikoirat tuppaavat olemaan noin miljoonassa jumissa lihaksistaan. Helpottunut olo, kun tietää, ettei tarvitse huolehtia koirien yleiskunnosta.

Olipas positiivinen päivitys! Illalla lähden Joensuuhun reissaamaan, ja likat jäävät Johannan hellään huomaan kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.