keskiviikko 3. elokuuta 2011

Varsin pätevä agiotus

Kesä lähestyy loppuaan, siitä kertoo ainakin se, että lomat agilityn ryhmätreeneistä on lusittu, ja aika ahertaa on taas.


Vähänkö oli varsinkin pikkupaimen liekeissään, kun tajusi meidän päätyneen Asikkalaan. Se tuli takakontista hieman omia aikojaan ja kostoksi jätinkin sen istumaan, vaikka meinasin ensin ottaa pikkuneidin ilman Taraa. Mutta tyhmyydestä sakotetaan.

Tara oli innoissaan. Se ei kuumentunut, rata ilmeisesti oli mieleen. Takaakierrot parantuneet huomattavasti, tätä treenien vetäjäkin sanoi. Kepeissä vauhtia ja rytmiä alkaa löytyäkokoajan paremmin, vaikka kyllä tuo ne jo nyt aika hyvällä turboboostilla vetää. Keinun kontakti on ihan ok, tosin neiti on keksinyt, että palkka = saa lähteä liikkeelle. Pitää naksutella lisää. Simppeli kiva rata, millä ei ollut ongelmia. Paitsi jäinen ohjaaja, oli menoni varsin töksähtelevää ja ajattelematonta, kiitos huonosti nukutun yön.

Kida oli tosiaan työn touhussa. Miten pätevä otus se onkaan! Rauhoittui hienosti jo lämmittelyissä, ja maneesissa oli jo perinteisellä "keskityn 'itiin koska teemme nyt töitä"-moodilla. Ihan hiton hienosti meni. Keinun kontakti tosi hieno, kaarteet tiukkoja ja kierrot varmoja. Keinulta erehtyi muurille oman ohjausmokani ansiosta, kun otin koiran haltuun, ei ongelmaa ilmennyt. Ja kepit, jee! Se on selvästi miettinyt päänsä sisällä, koska se näytti paremmalta. Haparoiden, mutta nyt Kida ihan oikeasti mietti, mitä pitää tehdä. Meni välistä, vähän vilkaisi minua, sitten muisti että aijoo, vielä pitää jatkaa, meni toisen välin, murto-osasekunnin pohdinta, jne... ja myöhän päästiin loppuun! Peruuttaen otin vielä perään, siinähän tuo menee vauhdilla ja varsin hyvällä tyylillä. Kyllä se siitä.

Paimenlauma + FCI8 ovat olleet nätisti. Maisa&Kira tosiaan tulivat hoitoon heidän emänteen lähdettyä reissuun. Koirat ovatkin hyviä tuttuja, niin mitään ei ole ollut. Ei irvistelyä, ei puhinaa, ei kerrassaan mitään! Jes.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.