sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tokokokeen kirous tapaus kaksi - mutta tällä kertaa selätettynä!

Täytyy sitä sanoa, että ihan oikeasti, on meidän päällämme kirous. "Yksi liike nollille"-kirous kuuluu olevan pahakin tokokokeen kökköys, ja meidän päälle se osui ihan urakalla. Tuomarin sanoja lainaten, likipitäen täydellisen tokosuorituksen pilasi viimeinen, ruma epäonnistuminen. Mutta sietää silti olla ylpeä, ja silkkaa Naantalin aurinkoa olin ulos kehästä päätyäni.

Saimme peruutuspaikan Tuusulan tokokokeeseen, jota Springerspanielit RY järkkäsi. Koe oli erittäin kiva, mukavia ihmisiä, mukava paikka ja muutenkin hyvä tunnelma! Alussa sade uhkasi langeta niskaan, mutta saimme sittenkin varsin mukavan kelin tepastella radalla. Olimme Kidan kanssa kahdestaan menossa, joten materiaalia ei valitettavasti ole. Matkassa oli kuitenkin kaksi rentoa kulkijaa, ja hyvillä mielin kisasimme.

Tuomarina Harri Laisi.

Paikkamakuu 7 - Ai että, harmitti. Tietysti. Kidan viereen kävi belgianpaimenkoira, joka oli _erittäin_ levoton. Kida koiraa vähän kyräili, mutta hienosti kävi maaten ja jäi niille sijoilleen kun menin piiloon. Sitten pian alkoi kuitenkin kuulua belgialaisen raivostunut haukkuminen. Mekkala oli oikeasti raivokasta, ja lopulta omistaja käskettiin belgialaisen näköpiiriin tämän rauhoittamiseksi. No, Kida oli tuomarin mukaan pelästynyt aggressiivista mekkalaa ja noussut istumaan. Ei muuta (onneksi!) ja kuulemma oli oikein kauniisti, ellei tämä pelottava tapaus olisi pelästyttänyt.
Seuraaminen taluttimetta 8,5 - Yksi vino, hidas pysähtyminen ainakin. Ja taisi olla parit väljät käännökset. Oli kuitenkin varsin iloista menoa.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 9,5
- Yksi hiippaava askel pysähtyessä, mutta muuten tosi jees.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Nouto 9,5
- Pienesti ennakoi perusasennon. Avasin suuni ja lähti liikkeelle.
Kauko-ohjaus 8,5 - Istumaan nousi hyvin, mutta makuulle meni vain puoliksi vajaavaisen käskyni takia. Annoin sitten kaksoiskäskyn. Muuten jees.
Estehyppy 0 - Se on se kirous. Kida hyppäsi esteen ja lähti hajun perään. Siis... Kida. Se ei ole koskaan, ikinä, lähtenyt omiaan hajujen perään hypyllä. Ei missään vaiheessa treeneissä, eikä koskaan kisoissa. Sitä tunnetta, kun muuten mennyt niin hyvin ja viimeinen este... Eiiiiiiii.
Kokonaisvaikutus 10 - Tuomari tykkäsi. Kehui kauniiksi menoksi, taitavaksi ja vielä yhteistyötämmekin kehaisi. Kovasti harmitteli viimeistä nollaa, mutta noitahan sattuu.

AVO1 161p. 3 sij!


Nyt sitten odotellaan, josko juoksut alkaisivat joskus. Treenaillaan VOI-liikkeitä, ja juoksujen mentoa katsotaan toimintasuunnitelmaamme: haetaanko se TK2 vai siirrytäänkö VOI-luokan haasteisiin. Jännittävää. Tänään treenasimme ensi kertaa metalliesineellä kunnolla, ja hyvin tuo jo poimi kapistuksen lopulta maasta ja piteli suussaan. Veitsellä (ja miljoonalla muulla esineellä..) kiinni-käskyä on onneksi treenattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.