keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Hormonivirastosta päivää!

Ostakaa mulle joku objektiivi uusi, niin pääsisin taas kuvaamaan? Yhyä. Onneksi pian alkaa työt, joka tarkoittaa rahaa, joka tarkoittaa shoppailua!!

...

Minä meinasin kirjoittaa kunnon uikuti-meininkiä tässä eräänä päivänä, mutta hillitsin itseni. Onneksi. Olisi hävettänyt seuraavana päivänä.

Kidalle pamahti kolmen viikon aresti ryhmätreeneistä, koska juoksut alkoivat VIHDOIN. Kauan niitä odotettiinkin. Kotona kuitenkin treenattu normaalisti, Ninan neuvoilla tehty tunnaria ja se on alkanut muotoutua paljon, paljon paremmaksi! Kaukoja myös tehty, seisomaankin nousee oikein kivasti, joten ei huolta siitä.

Taralla juoksuja ei vieläkään kuulu, mikä vähän hämmentää. Myöhässä ovat.

Rosa-pommi ottaa näiksi kolmeksi viikoksi Kidan paikan agilityssä. Naurakaa vaan, mutta tämä neiti on oikeasti ihan superi! Hitsi kun ei ole nyt videota laittaa näytille (vaikka sitä on kyllä paljon otettu!), mutta jos seuraavaan päivitykseen kaivaisi. Alkuun pirtsakka Rosa oli vähän epävarma, nyt se kirmaa putkiin vauhdilla, hyppää hyvällä tekniikalla rohkeasti, odottaa lähdöissä ja puominkin menee kuin vanha tekijä. Kunhan A saadaan kuntoon, ja pikkuiselle lisää rohkeutta ja varmuutta, kiiruhdetaan mölleihin kokeilemaan miltä tuntuu! Äiti tosiaan muutti ihan lähelle meitä, niin pikkulikan treenaus onnistuu helposti. Myös mätsäreihin olisi tarkoitus mennä sosiaalistamaan pommipalleroista, ehkä Paroniakin, vaikka se on tuhoontuomittu idea jo ajatusasteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.