sunnuntai 6. marraskuuta 2011

NoutajamaniaÄhähä! Siitäs saat, senkin kiusankappale! Aina sä olet se, joka pääsee mukaan treeeihin, mutta nyt MÄ olen parrasvaloissa. Tiistaina me lähdettiin emännän kanssa ihan kahdestaan treenaamaan, ja Kida jää oven taakse katsomaan mun perääni murhanhimoisena. "Tästä puhutaan vielä", se uhoaa aina happamana. Mä vaan nostan häntääni ja kiiruhdan tyytyväisenä ulos ovesta.

No en mä ihan yksin siellä treeneissä ole ollut. Kun Kidan poisjäännin takia ryhmässä on tilaa, on Rosa-pommi päässyt mun kanssa mukaan hyppimään. Se on aina ihan täpinöissään. Sen häntä vaan heiluu ja se on rasittavan innoissaan, hihkuu vaan miten kivaahauskaa ja mä vaan pyörittelen silmiäni.

Tiistaina mä starttasin ensimmäisenä, ja mä menin aika näppärästi. En jaksa muistaa enää, miten rata meni, eikä kirjoittajallakaan taida se olla ihan tuoreimmassa muistissa. Kuitenkin rata oli mukavan vaihteleva ja nopeatempoinen, mutta yksi vika siinä oli.. siellä oli kepit. Eikö nuo kaksijalkaiset ymmärrä, miten tuskastuttavan tylsä ja masentava este se on? Mä tykkään juosta, oikein kovaa, ja mokomat tikut hidastavat menoa ikävästi. Yritin komentaa tomerasti, mutta lopulta jouduinkin istumaan ja harjoittelemaan sitä, miten keppien sisääntulo tehdään rauhallisesti ja omistajasta irroten. PÖH.

Kida on voivotellut vatsakipujaan tässä jo parisen viikkoa, ja tänään mä totesin, ettei ole ainut.. mokomat, ikuiset, kaksi kertaa vuodessa iskevät naistenvaivat alkoivat meikäläiselläkin! Emäntä vaikutti erittäin huojentuneelta, eikä minuakaan kyllä pahemmin pikku loma häiritse. Jos vaikka saisin ruokaa enemmän korvaukseksi.. (aina saa unelmoida, kirjoittajan huom.)

Rosa on kehittynyt hurjasti, rohkaistunut ja saanut kehuja hyppytyylistään. Myös keppien pujottelut menivät yllättävän kauniisti. Videomateriaalia ei ole, mutta kovasti emäntä lupasi seuraavista treeneistä sitä hankkia.. vaikka MINUAHAN  pitäisi kuvata, koska olen paras. Hän kuitenkin halusi laittaa kaikkien piristykseksi videopätkää Rosan ihkaensimmäisistä maneesitreeneistä kesältä:... ja sekös sopii, koska minun videoille ei voi nauraa, kun olen niin hyvä.

Turisemisiin, terveisin Tara

3 kommenttia:

 1. Ihku Martta <3 Se on vaan niiiiiin paras!

  VastaaPoista
 2. Olipas hauska Tarateksti! Kiva lukea :) Ja Rosa <3

  VastaaPoista
 3. Aaa, ihana!
  Mä pitkään mietin että miten sait ton "takaa" käskyn agissa, ja ajattelin että se on varmaan hirveän vaikea ja monimutkainen tehdä, mutta se oliki noin yksinkertainen! :D kiitos vinkistä ;D

  VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.