perjantai 6. tammikuuta 2012

The best episode ever

En jaksa laittaa kuvia ähyä. Näin heti alkuun. Anteeksi.

Agitreenit tiistaina!!
Peijakas!
Ei muiden silmissä niissä mitään kummallista ollut. Ehkä se, että Kidan meno näytti tosi paljon luonnollisemmalta, eikä se tehnyt mitään virheitä. Nina sanoi, ettei mulla liikettä ollut mitenkään enemmän, mutta että kaikki tekemiseni oli tosi harmoonista, sellaista varmaa ja sujuvaa. Ja siltä se tuntuikin. Ainoastaan minulle ne treenit olivat jotain suurempaa ja mahtavampaa, koska olen ainoa, joka kykenee näkemään ajatukseni. Minä uskoin. En epäröinyt. Itseasiassa ajattelin mahdollisimman vähän, minä vaan tein!

Ja minä tein oikein. Ja hyvin.
Kida toimi kuin ajatus, Tarakin oli upea, vaikka astetta komentelevampi ja sähläävämpi versio.

Mitä minä radasta kertoisin? Paitsi hehkuttaisin, miten kivasti kaikki meni. Taralla oli taas superit kepit, takaaleikkauskin tehtiin ja Kidan kanssa treenasin vain lähetyksiä. Ei kai siinä. Kidan kontaktit on hitsin hienot ja varmat, olen niistä ylpeä (vaikkakaan neiti ei tajua voivansa tuoda takajalat vähän lähemmäksi maata, se mieluummin venyttäytyy äärimmilleen...) Ja Taralla kontaktit oli hyviä, kun otin namialustan kaveriksi.

Mites sitten toko? On treenattu tosi paljon, ja varsinkin tunnari on ottanut tuulta siipiensä alle. Eileniltana se teki kahdella monta kertaa oikein, nuuskaisi väärää ja otti oman suuhunsa. Tänään töhötti vähän enempi, kerran toi väärää, kerran maistoi, mutta sitten tajusi taas käyttää nenäänsä ja homma toimi. Ruutu on vieläkin vähän 50-50. Agitreenejä ennen otin ruutua ilman kosketusalustaa, tuli muutama hitsin hieno. Tänään otin ensin ilman alustaa, tuli pari säätöä ja sitten pari upeasti oikein vähän pidemmälläkin matkalla. Sitten taas vähän säätöä ja onnistumisia. Aina onnistumiseen toki päätimme. Muut liikkeet ovatkin ookoo, seuruu on kaunisti, jäävät toimii, luoksari toimii, metsku, nouto, ok. Aivan ihana koira, ei voi muuta sanoa. Taralla alojuttuja on treenailtu, paikkamakuu, perusasento, luoksetulo ja liikkeestä makaaminen ovat aika jees, seuruu tarvitsee lisää treeniä, samoin liikkeestä pysähtyminen ja hyppyä ei ole edes aloitettu.
Kidan kanssa tein myös ensimmäistä kertaa merkkiä, varsin mainioin tuloksin!

Olin varma, että minulla olisi ollut enemmänkin asiaa, mutta ei kai minulla sitten ole. Paitsi se, että rakas koirankujetusautoni, ikimuistoinen ja legendaarinen "Saatana" pääsee eläkkeelle, kun Ford focus farmari otti hänen paikkansa. Rakkautta Saatanalle ja onnellisia kilometrejä uudelle koiramobiilille.

Seuraavaksi ajattelin uusia vähän blogin sivuja, ja hyökätä heppablogini kimppuun. Ja pitäisi käydä juoksulenkillä Kidan kanssa ja jäähdyttelyihin napata Tara ja Jetta, niin hekin saavat iltalenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.