torstai 9. helmikuuta 2012

Liito taitelot

Vanha ulkoasu vielä sen hetken, kunnes saan oikeasti tehtyä uuden. Eihän tuota ulkoasua kestä kenenkään silmä katsella, hätistää vielä uudet mahdolliset lukijat tykkänään! Jätän kuitenkin tämän valkoisen taustapohjan läpinäkyvän sijaan, jotta tekstejä on helpompi lukea. Eikä huolta, pyrin tekemään uuden ulkoasun pikapuoliin, minua kyllästyttää tämä vanha.

Aloitetaan turinointi huumoripläjäyksellä. Eilen nauratin ihmisiä tarinalla, jota taas voi sattua vain koiraharrastajalle.. olenko muistanut blogiin kertoa aikaisemmasta noloudestani? Nännikumeihin liittyen? Jos en ole ja haluatte kuulla, huikatkaa.
Kuitenkin, töiden jälkeen kävin uimassa pitkästä aikaa. Itse toimituksessa ei ollut mitään erikoista, uikkaria päälle, uinti ja uikkaria pois. Olin saanut itseni jo puettua ja laittauduin kotiin lähtöä varten. Riuskasti kiskaisin kaulaliinan kaapista, ja jotenkin mystisesti takkini taskusta lensi suuressa kaaressa lihapulla keskelle pukuhuoneen lattiaa. Ihmisten töllöttäessä en voinut muuta kuin lausahtaa pokerikasvoilla "oho" ja noukkia herkun takaisin jemmaan. Rahanarvoista kamaahan se on! Olisi pitänyt pistellä nami itse poskeen, niin olisi saatu vielä enemmän puhuttavaa pukukoppiin...

Minä olen kyllä muutenkin ollut ihan sekaisin kuin seinäkello. Muisti on ollut sellaista päästäisen tasoa, eikä mikään tekeminen ole maistunut. Nyt olen alkanut päästä takaisin elävien kirjoihin (hurraa sille!), mistä kiittelen mukavia ihmisiä. Ilahdun aina, kun huomaan, että kaikesta ankeasta huolimatta minä en ole yksin.
Koiramaailmassa tämän sekaisuuteni saattoi tajuta siitä, että jotenkin unohdan ihan arkiasioita. Olin kuskaamassa juoksuisen Taran treeneihin ja kaikkea muuta älykästä. Onneksi havahdun aina viimehetkellä, niin ei tule niin noloa tilannetta aikaiseksi.

Viime tiistain agsailut suoritimme siis Kidan kanssa kaksin. Rata oli lyhyehkö, mutta se oli yhdistelmä kovaa vauhtia ja tiukkoja käännöksiä. Täydellinen harjoitus meille. Ennen omaa vuoroamme otin hyödyn irti Kidan innokkuudesta ja otin muutaman vauhti noudon ja -luoksarin. Vitsit miten kivat tuli! Oli niiiiiin tarmokasta ja vauhdikasta ja voi hyvänen aika! Agiliidoissa tämä mainious jatkui. Neitonen toimi todella hyvin, saimme tehtyä välistävetoja, persjättöjä, valssauksia ja takaaleikkauksia. Kepeille lähetykset oli hävyttömän hienot, sain irrota koirasta ja tehdä leikkauksenkin, ja silti meni oikeaan väliin ja keskittyi vain keppeihin. Sunnuntaina harjoittelen taas vinokepeillä itsenäistä kepitystä.
Nina kehuskeli Kidaa kovasti, ja kyllähän sitä sietääkin. Kovasti on kasvanut ja kehittynyt tässä viimekuukausien aikana!

Eilen, kun pääsin vihdoin kotiutumaan töistä ja uimahallista, vein neidit leikkimään hankeen sinne heitellyn nännikumin muodossa. Tara ja Jettahan olivat ihan sekaisin onnesta, Kidakin riemuissaan, mutta se hallitsee tuon onnensa hieman kahta edellämainittua asiallisemmin... Pimeässä metsässä nännikumi kuitenkin hävisi lumeen helposti, ja yhdellä heitolla tulikin varsinainen etsintäkarkelo. Hätistin koirat nuuskimaan esille uponnutta esinettä ja tarkkailin sivusta, miten kukakin suoriutuu.
Tara on hösö. Se haistelee ja on tehokas, muttei keskity. Se turhautuu, lähtee ihan eri paikkaan, turhautuu, palaa takaisin, viipottaa menemään häntä kopterin lailla heiluen. Löytää kyllä aikansa etsittyään ja rauhoituttuaan, mutta tällä kertaa ei loistanut.
Jetta on samantapainen kuin Tara, mutta lievempänä. Se myös turhautuessaan ennemmin lopettaa etsinnöt ja palaa luokseni.
Kida! Se nuuskutteli vähän, norkoili ja palasi luokseni. Hetken päästä se kuitenkin palasi etsintäpaikalle uuden käskysanan turvin, ja sen meno oli keskittynyttä. Se nuuski tarkasti, ei juurikaan neäänsä nostanut, ja olikin lopulta se, joka lelun hangesta löysi. Ilmeisesti tunnaritreenaus on jonkinlaista tulosta tuonut! :D

Anteeksi tämä kuvaton pläjäys. Olen tosi tylsä ja laiska. Ajattelin muuten tässä joku päivä alkaa toteutella taannoisia päivitysehdotuksia, joten (kenties) kevyempää luettavaa on tiedossa!

5 kommenttia:

 1. En pysty! Viihdyn tästä lähin muilla foorumeilla. :D Löytäähän mut facebookista!

  VastaaPoista
 2. Miksi ette oo enää petsiessä? :(

  VastaaPoista
 3. Mutta Petsiiiieehhhhh. Ihan tylsää kun et oo siellä enään höpöttelemässä! Ehkä joskus vielä :-)

  VastaaPoista
 4. Olet Jenny ihan hassu. :D
  Anonyymi, yksi pääni verisuonista ei jaksanut enää poksahteluvaaraa ja oli parempi poistua piireistä. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.