keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tämä, jos mikä, on tokoinspiraatio

Nyt minä sen päätin. Kida starttaa voittajassa maaliskuun lopulla. Kaksi viikkoa aikaa hioa viimeinen liike, ruutu, minun silmääni täydelliseksi. Kaksi viikkoa aikaa saada metsku olemaan vieläkin hauskempi. Helppo homma, eikö se niin mene - vaikka kisoissa emme pärjäisikään, sitten se on aloitettu. Ihan huimaa tajuta, että olemme näin pitkällä. Vielä huimempaa on tajuta, miten pitkällä minä itse olen, ja miten olen koukkuuntunut tähän lajiin. Minun ei pitänyt edes kiinnostua tokosta, nyt mieleni ei muuta halajakaan kuin tehdä, treenata, onnistua!

Kaiken tämän innostuksen lisäksi katselin youtubesta videoita muiden EVL-suorituksista. Älyttömän vahva innostus täytti mieleni. EVL-liikkeetkin ovat hyvässä tilanteessa. Liikkeestä jäävät on ok, merkki pitää vain opettaa vahvemmaksi, nyt sitä on tehty aika laiskasti. Hyvä ettei kehoni alkanut tärrätä tästä huimuuden tunteesta kun mietiskelin, että hyvällä säkällä kilpailemme EVL:ssä loppuvuodesta!

Pohdiskelin Taran tokouraa, mutta mielsin, etten minä Taran kanssa. Kyllä se oppisi ja minä jaksaisin opettaa, mutta meillä on ihan erilaisia suunnitelmia Tapsan vanhuuspäiville. Tokon sijaan se pääsee toteuttamaan itseään "omissa hommissaan". Nome ja mejä ovat listalla ainakin harrastemielessä. Nenänkäyttöä, vapaata ja itsenäistä työskentelyä, ne ovat lajeja, joita Tara rakastaa! Agilityakin tuo varmasti jaksaa vielä paahtaa useamman vuoden, mutta aion tehdä sitä puhtaasti noutajani ehdoilla. Se ei kuitenkaan ole tolleri kevyimmästä päästä ja nivelet ovat varmasti koetuksella.

// Höh, sensuurikin piti laittaa peliin loppuun, ettei tekstiäni vaan ymmärretä väärin.
Pitäisi hankkia päiväkirja.

7 kommenttia:

 1. Jee, hyvä Maija ja Kida! Kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa. Meillä se on kyllä ihan jäähtynyt nyt, mutta kai se tuosta taas lämpenee kun muu elämä vähän rauhoittuu. Eli joskus muutaman kuukauden päästä ;) Onneksi on koko elämä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on tosiaankin aikaa! Itselleenkin tulee niin suuria hiljaiseloja aina välillä, että ihan hävettää. Mutta kummasti sitä sitten taas inspiroi ihan uudella tavalla (niin omistajaa kuin koiraakin) kun hetken antaa asioiden hautua. :D

   Poista
 2. Mieti se voi olla valio ennen ensi kesää!

  VastaaPoista
 3. Mahtavuutta! Eli tsemppiä vaan tulevaan :-) Mitä piti sensuroida? Tuliko sanomista jostain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Angstailin vähän loppuun ja teksti oli niin helposti väärinymmärrettävää, että oli parempi poistaa. Itse tokoinnostukseen ei oikeastaan liittynyt. :)

   Kiitosset!

   Poista
 4. Go for it! Anti mennä vaan, kisat kehiin ja hippulat pyörimään ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.