sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

TokouutisiaHyvät uutiset: Tara yllätti epiksissä!
Alokasluokkaa akkain kanssa nakkiluokassa lauantaina 21.4. Oli hauskan rentoa tehdä ja se näkyi menossa! Palkkasin aina välillä (tuomarin mukaan juuri hyvissä ja sopivissa kohdissa!) ja Taran fiilis pysyi huikean hauskana koko meiningin. Muut tehtävät se suoritti mitä mainioimmin, mutta paikkamakuussa tylsistyneenä kapusi istumaan kesken kaiken. Pläääh sanoi vaan noustessaan ja kuunteli loppuajan tiellä mekkaloivien ambulanssien ääniä.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 5
Seuraaminen kytkettynä 9½
Seuraaminen taluttimetta 9
Liikkeestä maahan 9
Luoksetulo 9½
Liikkeestä seisominen 10
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Tulos 176,5p, ALO1, sij. 3!


Tuomarilta kehoitus menemään virallisiin, joka nauratti. Minun agikoira, jonka ei koskaan tokokentille pitänyt mennä! Noh, katsotaan innostutaanko. :)

Huonot uutiset: Depytointi voittajaluokassa.......
Olin varautunut henkisesti mahdolliseen nollatulokseen, ja onneksi varauduinkin. Koiraa tästä ei käy syyttäminen, se osaa liikkeet kyllä. Mutta nyt emäntä, eli allekirjoittanut, eli siis minä olin se, joka kusi koko homman ensiliikkeistä lähtien. Jännitys aiheiutti minulle huiman paineistumisen koko tilanteeseen, joka taas aiheutti koiralle paineistumisen minuun. Tuli selväksi, että tarpeeksi sekaisin a) en osaa laskea, b) annan tyystin vääriä käskyjä, c) en anna käskyjä ollenkaan. Kida yritti mieluummin paeta koko kehästä mukavampien ihmisten luokse, enkä edes jaksanut kiusata sitä loppujen lopuksi, kun näin kaiken olevan minun ja sekoiluni syytä. En nyt edes muista niitä paria pistettä jotka saatiin, kun lappu ei ole tässä, mutta paikkiksesta tuli ainakin 8 (nytkähti kun poistuin luota ja oli vinossa) sekä hyppynoudosta 9 (paineistuttuaan laukkasi kapulalle, mutta palautti ravilla), ruudustakin vissiin jotain jne jne jne.

Tuomarille ja liikkeenohjaajalle kiitokset asiallisesta käytöksestä ja kärsivällisyydestä minun sekoillessani ja nolatessani itseäni sekunti sekunnilta. Kun sain vihdoin lappusen ja kisakirjan kouraan, nostin nyrkkini pystyyn ja kajautin, että ensi kerralla räjäytämme potin kotiin. Herra Laisi totesi, että juuri tuollainen on se oikea asenne! Jos Kidan juoksut eivät yllätä, menemme keskiviikkona treenaamaan minun kisahermojani epiksien pyörteisiin.

Jetta onneksi Johannan kanssa koppasi sen, mitä oltiin hakemassa eli ykköstuloksen KP:n kera! Onnea!

Eipä jäänyt tulos kaihertamaan (sain kuitenkin tuomarilta niin hyvää palautetta ja koska tiesin, että tämä epäonnistuminen johtui vain ja ainoastaan minun mielentilastani), kun illalla vielä menimme maailman parhaan perheen kanssa nuotioiltaa viettämään. Muutama kuvasaaste reissusta!
Paimenlikka 2v 7kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.